ᐉ Ремонт та налаштування газових котлів (АГВ) — Майстер з ремонту газкотів з виїздом по Києву - 1
Пн - Нд 8.00 - 21.00
ᐉ Ремонт та налаштування газових котлів (АГВ) — Майстер з ремонту газкотів з виїздом по Києву - 2
Джона Маккейна, 38б
Милославська, 4а

Рейтинг бюджетних двоконтурних котлів 2022

Рейтинг бюджетних двоконтурних котлів 2022

"Зекономлені гроші - це зароблені гроші", - так говорив Генрі Форд. Адже дійсно, дуже мудрий вислів, хоча заслуговує на деяке уточнення, адже бездумна економія може завдати більше шкоди, ніж користі.

Цю фразу можна легко використовувати практично до всього, а також до вибору і купівлі кліматичної техніки. Так, наприклад, ціновий діапазон різних моделей газових котлів дуже великий, багатий на асортимент і модельний ряд. Коли виникає необхідність вибрати бюджетний котел, можна просто розгубитися в такому великому асортименті.

Отже, в таких випадках виявляються дуже корисними різноманітні добірки бюджетних моделей, які встигли добре зарекомендувати себе, мають досить позитивні відгуки. Наші спеціалісти з ремонту газових котлів також  установкою, провели докладний аналіз ринку газових котлів та вибрали найбільш актуальні моделі найкращих бюджетних двоконтурних котлів, які доступні сьогодні.

Baxi Eco 4s

Газовий котел італійського бренду, незважаючи на свою вартість, має дуже широкі можливості та великі можливості. Основний акцент у даній моделі виробник зробив на зручності експлуатації та безпеки. Основою зручного контролю над роботою котла Baxi Eco 4s є інформативний дисплей. На ньому, окрім іншого, можна спостерігати за температурним режимом. До речі, у функціоналі котла є два діапазони контролю температури. Перший стандартний від 30 до 85°С, а другий – режим «тепла підлога» від 30 до 45°С.Двоконтурний котел Baxi Eco 4s

Для безпеки експлуатації двоконтурного котла Baxi Eco 4s передбачена ціла система технологій та датчиків. Так, у конструкції пристрою передбачено захисний термостат, який контролює нагрівання води і не допускає її перегрів, присутній датчик контролю тяги, за достатнім рівнем тиску води покликаний стежити пресостат, котел має захист від замерзання.

Окремої згадки заслуговує можливість підключення котла Baxi Eco 4s до сонячних колекторів, що дуже сучасно і актуально.

Основні характеристики двоконтурного казана Baxi Eco 4s:

  • Тип установки – навісний;
  • ККД – 92,9%;
  • Витрата газу - 2,73 м / год;
  • Харчування - 230, 50 Гц;
  • Потужність – 130 Вт/год;
  • Діапазон температури контуру опалення – 30-85°С.

Котел Baxi Eco 4s чудово виконує свої основні функції, здатний підтримувати задану температуру в приміщенні, має можливість підключення зовнішнього термостата, має зручний інтерфейс на панелі управління, також є можливість підключення датчика температури на вулиці. Актуальна вартість Baxi Eco 4s - 412 Євро.

Якщо вам потрібна допомога в діагностиці або ремонту газового котла Baxi, звертайтесь до нашого сервісного центру.

ItalTerm City Class 25F

Упевнений, багато хто звикли до того, що бюджетна техніка хоч і може мати широкий функціонал, все-таки цей функціонал базовий і рідко здатний чимось здивувати. Тим не менш, у нашій добірці виявився недорогий двоконтурний газовий котел з досить цікавою особливістю як для свого цінового сегменту. Котел ItalTerm City Class 25F можна встановлювати в приміщеннях як з димарем, так і без нього.

Встановлення котла в приміщенні без класичного димаря стає можливим за рахунок витяжного пристрою, до якого можна підключати мобільний димар.Двоконтурний котел ItalTerm City Class 25F

Крім цього, ItalTerm City Class 25F обладнаний закритою камерою згоряння, завдяки якій кисень, необхідний для постійного горіння, надходить у котел через димохід, минаючи приміщення, яке має обігріватися.

Основні характеристики двоконтурного котла ItalTerm City Class 25F:

  • Тип установки – навісний;
  • Потужність – 25,7 кВт;
  • ККД – 93,3%;
  • Витрата газу – 2,72 м³/год;
  • Харчування - 220, 50 Гц;
  • Продуктивність нагріву води – 13,7 л/хв;
  • Розширювальний бак – 8 л.

Модель газового котла ItalTerm City Class 25F відноситься до категорії економічних та бюджетних. Актуальна вартість котла на даний момент – 622 євро. Корпус котла досить компактний, сама конструкція розроблена таким чином, щоб його можна було легко встановити і надалі проводити профілактичне та сервісне обслуговування.

Airfel DigiFEL DUO 18 kw

Двоконтурний котел Airfel DigiFEL DUO 18 kw призначений для невеликих або середніх приміщень, чим обумовлена ​​його невисока потужність. Корпус газового котла має клас захисту IPx5D, що передбачає повний захист від попадання вологи, а не тільки бризок.

Основні показники та параметри, що впливають на характеристики економічності котла, у даній моделі на хорошому рівні. Так, споживана потужність становить лише 110 Вт, максимальне споживання природного газу 1,94 м³/год, а ККД – на рівні 91%.Двоконтурний котел Airfel DigiFEL DUO 18 kw

Також двоконтурний котел Airfel DigiFEL DUO 18 kw має сучасний зовнішній вигляд, що робить цю модель відмінним інтер'єрним рішенням. Акуратний компактний корпус, настінний тип кріплення, сучасна панель управління з інтуїтивним інтерфейсом, все це у поєднанні формує дизайн корпусу, здатний своїм зовнішнім виглядом вдало вписатись у будь-який інтер'єр.

Основні характеристики двоконтурного газового казана Airfel DigiFEL DUO 18 kw:

  • Тип установки – навісний;
  • Потужність – 19,8 кВт;
  • ККД – 91%;
  • Витрата газу – 1,1-1,94 м³/год;
  • Харчування - 230, 50 Гц;
  • Потужність – 110 Вт/год;
  • Діапазон температур гарячої води - 35-55 ° С;
  • Розширювальний бак – 7 л;
  • Діапазон температури контуру опалення 35-85С.

Модель газового котла від турецького виробника Airfel DigiFEL DUO 18 kw незважаючи на помірний функціонал, володіє сучасним рішенням зовнішнього вигляду, високою захищеністю корпусу від вологи, зручним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Все це в поєднанні з низькою вартістю виробу близько 437 Євро, робить цей котел дуже привабливим рішенням для кінцевого споживача.

Bosch Gas 6000W, 18kw

Спочатку може здатися дивним виявити котел від німецького виробника Bosch Gas 6000W, 18kw у когорті бюджетних моделей, адже всі ми знаємо, що техніка Bosch рідко виявляється недорогою. Тим не менш, двоконтурний котел був розроблений спеціально для наших побутових умов, має гарну захищеність, великий функціонал і можливості, цій моделі притаманні багато інновацій німецького розробника.

Цей котел обладнаний закритою камерою згоряння, що дозволяє надходити кисню в камеру згоряння через димохід. Також, якщо котел встановлюється в будинку з кількома поверхами, він передбачає єдиний пульт управління, на який надходить інформація про нестандартні ситуації, що забезпечує додаткову зручність експлуатації.Двоконтурний котел Bosch Gas 6000W, 18kw

Високий ступінь захищеності котла передбачає захист від нестабільної електромережі в діапазоні від 165 до 255 В, котел обладнаний системою проти замерзання, також здатний продовжувати свою стабільну роботу навіть при екстремально низьких температурах на вулиці.

Основні характеристики двоконтурного газового казана Bosch Gas 6000W, 18kw:

  • Тип установки – навісний;
  • Потужність – 20 кВт;
  • ККД – 93,2%;
  • Витрата газу – 2,1 м³/год;
  • Харчування - 230, 50 Гц;
  • Потужність – 130 Вт/год;
  • Продуктивність нагріву води – 8,6 л/хв;
  • Рівень шуму – 38дБ.

Унікальною особливістю бюджетної моделі двоконтурного газового казана Bosch Gas 6000W, 18kw є його здатність до тихої роботи. Під час експлуатації котла практично не чути його роботи, адже шумовий показник заявлений виробником на рівні 38 дБ. Це, безперечно, важливо для комфортного використання пристрою. Актуальна вартість цієї моделі – 462 Євро.

Газові котли Bosch – виключно надійна, але, на жаль, не вічна техніка, якій згодом властиво ламатися. Замовляючи ремонт свого газового котла Bosch у нашому сервісному центрі, ви доручаєте обслуговування кваліфікованим фахівцям, які знають, що перед тим, як розпочати ремонт обладнання, слід зробити діагностику.  

Immergas Eolo Star 24 4 E

Двоконтурний газовий котел від італійського виробника Immergas Eolo Star 24 4 E здатний працювати на обігрів приміщення та нагрів води для побутових потреб. Таку особливість мають всі котли, оснащені двома контурами. Якщо ж торкатися конкретної моделі, то Immergas Eolo Star 24 4 E є відмінним співвідношенням невисокої вартості і функціоналу.

Для початку варто відзначити, що котел обладнаний закритою камерою згоряння, це безперечно є вагомою перевагою в даній ціновій ніші, властиве в більшості випадків середньому ціновому сегменту та високому. Крім цього, котел відрізняється високою енергоефективністю, його ККД дорівнює 93,4%.Двоконтурний котел Immergas Eolo Star 24 4 E

Основні характеристики двоконтурного газового котла Immergas Eolo Star 24 4 E:

  • Тип установки – навісний;
  • Потужність – 23,8 кВт;
  • ККД – 93,4%;
  • Витрата газу – 2,7 м³/год;
  • Харчування - 230, 50 Гц;
  • Потужність – 105 Вт/год;
  • Діапазон температур гарячої води - 35-55 ° С;
  • Продуктивність нагріву води – 11,4 л/хв;
  • Діапазон температури контуру опалення – 35-80°С.

Незважаючи на бюджетну категорію моделі Immergas Eolo Star 24 4 E, її актуальна вартість складає 465 Євро, котел досить енергоефективний та економічний. Також корпус газового котла має надійний клас захисту від попадання вологи – IPx5D.

Підведемо підсумок

У добірці ми спиралися на кілька принципів. Основною, безумовно, була бюджетна категорія газових котлів, ми не розглядали моделі середнього цінового сегмента чи преміального. Також у своїй добірці найкращих бюджетних котлів ми віддали перевагу виключно двоконтурним зразкам, які здатні працювати не тільки на обігрів приміщення, а й на нагрівання води.

У вибраному сегменті наш вибір упав саме на описані вище моделі через їхню популярність, широкий функціонал і наявність деяких переваг перед аналогами конкурентів у цій же ціні.

Таким чином до рейтингу бюджетних двоконтурних котлів 2022 року ми віднесли такі моделі:

  • Baxi Eco 4s – 412 Євро
  • ItalTerm City Class 25F – 622 Євро
  • Airfel DigiFEL DUO 18 kw – 437 Євро
  • Bosch Gas 6000W, 18kw – 462 Євро
  • Immergas Eolo Star 24 4 E – 465 Євро

Коментарі ()

    Отримати безкоштовну консультацію