Рейтинг найкращих кондиціонерів для квартири або будинку (2023 рік) - 1
Пн - Нд 8.00 - 21.00
Рейтинг найкращих кондиціонерів для квартири або будинку (2023 рік) - 2
Джона Маккейна, 38б
Милославська, 4а

ТОП-6 найкращих кондиціонерів для квартири у 2023 році

ТОП-6 найкращих кондиціонерів для квартири у 2023 році

Стаціонарні кондиціонери спліт-типу складаються з двох блоків (внутрішнього і зовнішнього). Їхньою перевагою є ефективна і безшумна робота, оскільки компресор знаходиться зовні будівлі. Новітні моделі оснащені цифровим РК-дисплеєм, таймером і вентилятором, що автоматично регулює швидкість обертання для підтримки необхідної температури. 

Встановлення спліт систем набагато простіше, ніж звичайних кондиціонерів, що випускалися 20-25 років тому. Серед пристроїв цього типу є також варіанти мульти-спліт, оснащені кількома внутрішніми блоками, що дають змогу одночасно охолоджувати кілька кімнат у квартирі.

Кондиціонер

Критерії вибору хорошого кондиціонера

Обираючи кліматичне обладнання, слід керуватися висунутими до нього вимогами. Найпопулярніші та найефективніші кондиціонери, представлені на ринку, пропонують різні функції та режими роботи:

  • Енергоефективність - відіграє важливу роль для охочих заощадити на електроенергії.
  • Максимальна потужність - дає змогу швидко охолодити або нагріти приміщення.
  • Нічний режим - підтримує комфортну температуру вночі, підвищуючи якість сну.
  • Безшумний режим - гарантує тиху роботу пристрою, що не перевищує 35 дБ.
  • Самоочищення - дає змогу підтримувати обладнання в ідеальному стані зсередини, що істотно позначається на терміні служби кондиціонера і якості одержуваного повітря.

Також одним із важливих критеріїв є ціна кондиціонера. Адже саме вона впливає на більшість рішень про купівлю спліт-системи.

Рейтинг найкращих стаціонарних кондиціонерів

У наведеному рейтингу побутового кондиціонуючого обладнання представлений список найякісніших і найефективніших пристроїв. У ньому вміщено різні моделі кліматичної техніки з різною продуктивністю, щоб кожен міг легко вибрати ідеальний для себе варіант.

1. WHIRLPOOL Split SPIW312A (США)

Це сучасна спліт-система потужністю 3,5 кВт і дуже проста у використанні. Модель оснащена технологією 6th SENSE, завдяки якій кондиціонером можна керувати поза домом за допомогою телефону або планшета. Пристрій не тільки охолоджує, а й очищає повітря від бактерій та інших частинок. Має температурний датчик, вентилятор з трьома швидкостями й так звану 4D циркуляцію повітря, тобто рівномірний розподіл температури. WHIRLPOOL Split SPIW312A

У даній моделі кондиціонера є функція самоочищення і сушіння внутрішніх елементів випарника. Він пропонує кілька практичних режимів роботи на вибір, включаючи сплячий режим або функцію JET (швидке охолодження). Обладнання належить до класу енергоефективності A++. Його робоча гучність не перевищує 19 дБ всередині та 56 дБ зовні. Установка кондиціонера Whirlpool SPIW312A призначена для приміщень площею до 31 м2.

2. SAMSUNG Wind-Free Elite (Таїланд)

Стаціонарна спліт система з функцією AI Auto Comfort, яка адаптує роботу пристрою до поточних умов, що гарантує підвищений комфорт. На особливу увагу заслуговує інноваційна технологія Wind-Free, що зменшує пориви вітру і забезпечує низький рівень шуму (від 16 дБ). Білий мінімалістський корпус підійде до будь-якого декору інтер'єру.

Кондиціонер належить до найвищого класу енергоефективності A+++ як для охолодження, так і обігріву. Безліч варіантів управління забезпечують зручність використання пристрою. Мобільний додаток Smart Things App дає можливість віддалено контролювати його роботу практично з будь-якої точки світу, де є доступ до інтернету. Модель даної серії Samsung заповнена екологічним холодоагентом (фреоном) R32.

LG Inverter Artcool

3. LG Inverter Artcool (Південна Корея)

Інверторний кондиціонер з потужністю охолодження 3,7 кВт і потужністю обігріву 4,1 кВт. Має антиалергенний фільтр і функцію іонізації повітря - насичення негативно зарядженими атомами кисню. Технологія UVnano LED видаляє з пристрою, що генерує повітряний потік, 99% бактерій після 4 годин впливу ультрафіолетового світла від світлодіодної лампи, розташованої під вентилятором. Кондиціонером можна керувати, перебуваючи в будь-якій точці земної кулі, через Wi-Fi за допомогою спеціального додатка LG ThinQ.

4. DAIKIN Split Sensira Siesta (Японія)

Кондиціонер класу енергоспоживання A++, що пропонує високу потужність (3500 Вт) і естетичний дизайн. Устаткування споживає невелику кількість електроенергії, працює за допомогою пульта дистанційного керування і мобільного додатка (зі смартфона або ноутбука). У моделі реалізовано економічний режим, що знижує не тільки споживання струму, а й гучність. Пристрій також може працювати як вентилятор і осушувач повітря. Рівень шуму внутрішнього блоку становить 21 дБ. Рекомендується для приміщень площею до 29 кв. м.

5. GORENJE Split Pandora AST 12U (Словенія)

Елегантне, ефективне обладнання з потужністю охолодження 3,5 кВт і нагрівання 4 кВт. Його перевагою є тиха робота та зручність експлуатації. Модель має режим SUPER для швидкого підйому і зниження температури, а також режим SMART, тобто автоматичний вибір сили вітру для підтримки заданої температури. 

Кондиціонер оснащений технологією багатошарової фільтрації повітря, функцією самоочищення та екологічно чистим холодоагентом. Він має сучасний РК-дисплей, таймер і дистанційний пульт керування. Пристрій належить до класу енергоефективності A++. Генерований ним шум не перевищує 22 дБ. Продукт буде добре працювати в приміщеннях площею до 31 м2.

6. MIDEA Comfee CMFAF-07HRN8 (Китай) MIDEA Comfee CMFAF-07HRN8

Це пристрій найвищої якості, розроблений з урахуванням енергоефективності А++, зручності використання та доступної ціни. Має прихований дисплей зі світлодіодним підсвічуванням. Що стосується функціональності - тут є сплячий режим SLEEP, який ефективно підтримує температуру під час сну, забезпечуючи кращий комфорт і заощаджуючи електроенергію.

Кондиціонер Midea ідеально підходить для алергіків, оскільки за допомогою спеціального ЕКО-фільтра здатний знищувати грибки, бактерії, цвіль і дрібні частинки пилу. Управління пристроєм здійснюється пультом дистанційного керування. Основне застосування спліт системи - охолодження та обігрів приміщень розміром 40 м2. 

Грамотно виконана установка кондиціонера у квартиру, здатна гарантувати безвідмовну роботу пристрою протягом багатьох років. Щоб насолоджуватися прохолодою (теплом) і належною якістю повітря, обладнання потребує регулярного сервісного обслуговування. Технічне обслуговування кондиціонерів краще довірити кваліфікованим фахівцям.

 

Коментарі ()

    Отримати безкоштовну консультацію