Кондиціонери для обігріву ⏩ СЦ «Ремонт на дому». - 1
Пн - Нд 8.00 - 21.00
Кондиціонери для обігріву ⏩ СЦ «Ремонт на дому». - 2
Джона Маккейна, 38б
Милославська, 4а

Як зігрітися взимку. ТОП кондиціонерів для обігріву

Як зігрітися взимку. ТОП кондиціонерів для обігріву

З настанням чергової зими доводиться шукати нові варіанти обігріву будинку. Стандартні методи стають менш ефективними, вимагаючи великих енерговитрат. Але є чудова альтернатива у вигляді кондиціонерів, які здатні не лише охолоджувати, а й ефективно обігрівати приміщення у зимовий час. Відтепер вам не потрібно турбуватися про купівлю двох різних кондиціонерів, залежно від екстремальних умов літа та зими. Просто купіть кондиціонер гарячого та холодного повітря, і ви готові до будь-яких погодних умов. Наші спеціалісти з ремонту кондиціонерів СЦ «Ремонт на дому», розкажуть вам, як вони працюють і нададуть кілька моделей кондиціонерів для покупки.

Як працює опалення з кондиціонером?

Наперед слід сказати, що просто обігрівати всіма системами кондиціювання не можна. Щоб це було можливо, пристрій повинен забезпечувати реверсивний режим роботи . Це означає, що цикл холодоагенту може бутиОпалення з кондиціюванням: екологічна альтернатива газу реверсований. Те, як кондиціонер працює при обігріві, аналогічно тепловому насосу: замість того, щоб вилучати теплову енергію з приміщень і спрямовувати її назовні, частина теплової енергії витягується із зовнішнього повітря, обробляється і подається в систему опалення будинку. Використовуючи той же принцип, реверсивні теплові насоси також можна використовувати для охолодження будівель замість їх обігріву з використанням джерел тепла навколишнього середовища. Отже, пристрої нічим не відрізняються.

Якщо ви хочете використовувати кондиціонер для обігріву, все, що потрібно зробити, це переключити його в режим обігріву. Як це зробити, зазвичай написано в інструкції з експлуатації, але на пристрої може бути функціональна кнопка. Потім циркуляція холодоагенту змінюється на протилежну, і ви можете встановити бажану температуру. Кондиціонер потім нагріває кімнати до цієї точки.

Скільки електроенергії споживає кондиціонер під час обігріву?

Витрати на електроенергію для кондиціонера завжди ґрунтуються на його споживанні електроенергії, яке зазвичай вказується в кіловатах. Ви можете знайти значення даних продукту для пристрою — як для режиму нагрівання, так і для режиму охолодження. Це дає вам інформацію про те, скільки енергії споживає система за годину, що дозволяє розрахувати експлуатаційні витрати. Для цього використовуйте цю формулу:

Потреба в теплі в кВт електроенергії x ціна електроенергії = річні витрати на електроенергію

При розрахунку вартості опалення за допомогою кондиціонера ви також можете враховувати річну потребу вашого будинку в теплі.

Опалення з кондиціюванням: екологічна альтернатива газу

Охолодження та обігрів – все це можливо із сучасними системами кондиціювання повітря. На відміну від простого обігрівача, використання кондиціонера для обігріву має сенс, особливо в сучасних квартирах та нових будинках з гарною теплоізоляцією. Насамперед, коли на додаток до функції обігріву потрібна автоматична вентиляція житлового приміщення, це запобігатиме появі вологи та цвілі.Як працює опалення з кондиціонером

Також має сенс використання кондиціонера з функцією обігріву у поєднанні з класичним обігрівачем. Наприклад, кондиціонер можна використовувати для обігріву ранньої осені, коли ще не потрібна повна теплова потужність системи опалення. До цього моменту система опалення залишається вимкненою.

Важливо: використання кондиціонера для обігріву може бути вигідним. Однак тільки до того часу, поки потреба в теплі не надто велика, приміщення добре ізольовані і пристрій використовується у поєднанні з фотогальванічною системою. Цей тип опалення особливо екологічний та стійкий.

Пропонуємо розглянути переваги спліт-систем:

  • У кілька разів більше тепла при тих самих витратах електроенергії.
  • Електричний обігрівач при витраті 1 кВт енергії видає 1 кВт тепла, а кондиціонер при витраті ≈250-350 Вт енергії видає 1 кВт тепла
  • Підходять для цілорічної експлуатації.
  • У літню пору ефективно працюють на охолодження, а взимку — на обігрів.

Коли доцільне опалення з кондиціюванням повітря

У дуже добре ізольованих приміщеннях – наприклад, у новобудовах чи квартирах з подальшою ізоляцією.

Скрізь, де влітку потрібно додаткове охолодження та осушення повітря.

Якщо ви хочете купити кондиціонер на опалення та при цьому заощадити, ознайомтеся з усіма доступними варіантами.

ТОП 5 моделей кондиціонерів для обігріву

Нижче можна ознайомитись зі списком моделей, які забезпечують обігрів:

Кондиціонер Arctic King "Through the Wall"

Охолоджуйте або обігрівайте приміщення за допомогою цього кондиціонера Arctic King 3.5 кВт Through the Wall. Він ідеально підходить для керування мікрокліматом у приміщеннях з великою площею. Цей настінний кондиціонер має функцію електричного обігріву, яка зігріває кімнату прохолодними ночами. Декілька швидкостей вентилятора та налаштування охолодження роблять пристрій чудовим для досягнення бажаного рівня комфорту. Має подвійну функцію охолодження і обігріву, а також оснащений легкознімним і фільтром, що легко очищається, з нагадуванням про заміну. Він також має 24-годинний таймер включення та вимикання, який охолоджує за розкладом для додаткової зручності.

Цей кондиціонер ідеально підходить для приміщень, яким потрібний додатковий клімат-контроль протягом усього року.

Кондиціонер Panasonic E12RKUA

Серія Panasonic E12RKUA EXTERIOS E є настінним безканальним міні-спліт-кондиціонером з тепловим насосом. Він оснащений інверторною технологією Panasonic із ексклюзивною сенсорною технологією ECONAVI для створення потужного енергоощадний продукту. Ці технології приносять користь як довкіллю, так і вашим рахункам за електроенергію для доступного та комфортного життя.Кондиціонер Panasonic E12RKUA

Пристрій має антимікробний фільтр 3M, розроблений спеціально для запобігання росту плісняви ​​та грибка. Також варто звернути увагу на автоматичне перемикання між обігрівом та охолодженням - ця система автоматично перемикатиметься між режимами нагрівання та охолодження при потребі для підтримки заданої температури. Просто встановіть потрібні функції та температуру, розслабтеся, а система зробить все інше.

Антикорозійне покриття Blue Fin: продовжує термін служби конденсатора, захистивши його від різних агресивних зовнішніх факторів.

Режим осушення: коли активовано режим осушення, система періодично запускатиме вентилятор і компресор залежно від температури в приміщенні, щоб ефективно видаляти вологу з повітря.

Система обігріву з гарячим пуском: коли зовні та всередині вже холодно, це останнє, що вам потрібне у тебе в системі холодне повітря.

  • Мікропроцесорне управління забезпечує ідеальну температуру та вологість
  • 5 швидкостей вентилятора та автоматична робота вентилятора
  • Air Sweep Control автоматично спрямовує потік повітря у кожний кут кімнати
  • Самодіагностика автоматично забезпечує раннє виявлення проблем
  • Функція керування дозволяє вручну регулювати напрямок повітряного потоку.
  • Функція тихого режиму доступна за низької швидкості обертання вентилятора.
  • Функція автоматичного перезапуску після збою живлення
  • Електричний розширювальний клапанКондиціонер Costway 3.5 кВт Mini

Кондиціонер Costway 3.5 кВт Mini

Спліт-інверторний кондиціонер з тепловим насосом з потужністю 3.5 кВт може швидко охолоджувати або обігрівати приміщення великою площею, що є ідеальним компаньйоном для спекотного літа або холодної зими. Завдяки інноваційній інверторній технології цей спліт-блок змінного струму може автоматично регулювати частоту електроживлення, щоб користувачі могли насолоджуватися комфортом та низьким енергоспоживанням. Пристрій може забезпечити сильний та стійкий потік повітря в будь-яку частину кімнати за допомогою автоматичного хитання вгору-вниз та ручного хитання вліво-вправо.Кондиціонер Costway Mini

Повітряний фільтр легко знімається та миється, що дозволяє підтримувати оптимальну роботу кондиціонера. Користувачі можуть налаштувати режим роботи (автоматичний, охолодження, осушення, обігрів, вентиляція), швидкість, таймер, режим сну, режим ECO або ще за допомогою зручного пульта дистанційного керування. Функції самоочищення та автоматичного розморожування забезпечують хорошу якість повітря та продовжують термін служби. Крім того, цей спліт-блок змінного струму працює тихо.

Кондиціонер Cooper & Hunter 5.2 кВт 230V Wi-Fi

Це високоефективна інверторна система із підтримкою Wi-Fi. Серія Sophia пропонує виняткові функції, такі як нагрівання та охолодження до -13°F. Охолоджує та обігріває приміщення величезною площею. Включає вбудований піддон та нагрівач компресора для підвищення ефективності та надійності.

  • Інверторна технологія
  • Турбо-функція
  • Wi-Fi готовий
  • Безшумна функція
  • Світлодіодний дисплей
  • Режим сну
  • Кілька швидкостей вентилятора
  • Самоочищення
  • Вугільний фільтр
  • Фільтр з іонами срібла
  • Фільтр холодного каталізатора
  • Кондиціонер AUX 3.5 кВт Ductless

Безканальний тепловий насос AUX MINI Split AC - це система, необхідна для того, щоб підтримувати комфорт у будь-який час року. Цей високоякісний безканальний тепловий насос відрізняється низькимКондиціонер AUX Ductless енергоспоживанням, відмінними характеристиками та ціною, що дозволяє задовольнити бюджет більшості домогосподарств.

  • Режим сну забезпечує економію енергії і зберігає прохолоду або обігрів вдень і вночі.
  • Протигрибковий бактеріальний фільтр.
  • Тришвидкісний та автоматичний вентилятор.
  • Економія енергії до 20% порівняно із звичайними міні-сплітами.
  • Технологія Cross Flow знижує рівень шуму.
  • Миючі фільтри.

Висновок

Оскільки кондиціонери переважно харчуються від електрики, домовласникам необхідно стежити за витратами на електроенергію як для охолодження влітку, так і для обігріву взимку. Це особливо актуально, якщо система кондиціювання повітря має постачати теплом кілька приміщень одночасно. Зрештою, кондиціонер має сенс як обігрівач тільки в тому випадку, якщо приміщення дуже добре ізольовані.

Варто зазначити, що тимчасові виробники пропонують кондиціонери з інверторним двигуном, які можна використовувати для обігріву приміщень у зимовий період. Вибираючи такий прилад, слід брати до уваги показники енергоефективності, рівень шуму, наявність фільтрів очищення повітря, тоді зможете підтримувати сприятливий мікроклімат у приміщенні.

Якщо вам потрібна допомога в діагностиці або ремонту кондиціонерів, звертайтесь до нашого сервісного центру. Фахівець виїде до вас та визначить тип проблеми, а також порекомендує оптимальний спосіб вирішення. Виїжджаємо по всіх районах міста Києва: Дарницький район‎, Деснянський район, Дніпровський район, Голосіївський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район.

Коментарі ()

    Отримати безкоштовну консультацію