Найкращі бюджетні пральні машини 2023 року - 1
Пн - Нд 8.00 - 21.00
Найкращі бюджетні пральні машини 2023 року - 2
Джона Маккейна, 38б
Милославська, 4а

Рейтинг бюджетних пральних машин на 2023 рік

Рейтинг бюджетних пральних машин на 2023 рік

Багато хто з нас звикли до негласного правила, хороша техніка не може бути бюджетною, вона обов'язково буде дорогою. Це універсальне правило для будь-якої категорії побутових приладів, і не тільки. Проте, цінових категорій досить багато і, якщо дотримуватися такого правила сліпо, то цінник може «полетіти в космос». Так вибираючи якісну пральну машину, дотримуючись лише правила «хороша техніка не може коштувати дешево», можна побачити пральну машину з цінником, наприклад, понад 2 000 Євро. Вражає? Наш сервісний центр з ремонту пральних машин підібрав для вас цей рейтинг.

Відповідно, слід із самого початку визначити цінову нішу, яка розглядатиметься, адже навіть серед бюджетних пральних машин існує чимало зразків гідних та функціональних моделей, які відрізняються не лише технологічністю та набором цікавих інновацій, а й практичністю, іноді навіть простотою в обслуговуванні та ремонті.
Розглянемо найцікавіші моделі пральних машин, які актуальні сьогодні та будуть у тренді наступного року.

Vestfrost MWM105T1AMY

Vestfrost MWM105T1AMY

Хороша техніка не може коштувати дешево» - це не тільки правило, а і якийсь стереотип. Впевнений, ви чи ваші близькі неодноразово стикалися з ситуацією, коли бюджетна техніка працює довго і без ламання. Натомість існує й інший стереотип. Вважають, що сучасна недорога техніка виробляється виключно у Китаї, а виробництво інших країнах гарантовано забезпечує виріб вищим цінником. Прикладом, що спростовує цей стереотип стає пральна машина Vestfrost MWM105T1AMY, яка виробляється на заводі в Туреччині.

Це одна з найбільш бюджетних пральних машин, яка доступна споживачам нашої країни на сьогодні. Низька вартість машини обумовлена ​​простотою технологій та базовим набором функціонала. Так, пральна машина Vestfrost MWM105T1AMY обладнана базовим колекторним двигуном на ремінній передачі, має невелике завантаження 5 кг, віджимання – стандартні 1000 оборотів за хвилину.

А все-таки, попри простоту конструкції та технологій, дана модель має кілька незаперечних переваг. Для початку варто відзначити сучасний дизайн машинки Vestfrost MWM105T1AMY, адже зовні нічого з елементів зовнішнього оформлення не видає бюджетну пральну машину, вона виглядає досить сучасно. Також варто відзначити розбірний бак, який при необхідності заміни підшипникового вузла просто розбирається і просто збирається назад без необхідності розпилу і подальшого склеювання або спайки.

Пральна машина Vestfrost MWM105T1AMY відмінно підійде для малогабаритних приміщень, адже глибина її корпусу становить лише 42 см. Актуальна вартість цієї моделі – 220 Євро.

 Indesit OMTWSA 61053 WK EU

 Indesit OMTWSA 61053 WK EU

Багато користувачів пральних машин сперечаються, чи дійсно необхідно в їхньому функціоналі наявність великої кількості різних програм. Насправді ми практично ніколи не використовуємо кожну з них, обмежуючись лише 3-4 функціями, іноді ще менше. Але насправді асортимент з різних програм є обов'язковим, адже для кожного з нас ці 3-4 програми виявляються різними, і ми зможемо вибрати найбільш відповідний з того широкого асортименту, який запропонував виробник. Так, наприклад, пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK EU має 16 програм прання, які передбачені для різної тканини, ступеня забруднення, часу прання та інше.

Indesit OMTWSA 61053 WK EU має низку переваг перед аналогами від конкурентів у такій же вартості. Ця модель досить економічна, її клас енергоспоживання відповідає класу А+++. Управління роботою пральної машини досить зручно та комфортно завдяки інтуїтивно зрозумілій панелі керування, розібратися з нею зможе абсолютно кожен.

Машинка Indesit OMTWSA 61053 WK EU має компактний корпус, його глибина трохи більш як 42 см. Однак навіть у такому компактному корпусі виробнику вдалося встановити місткий 6-кілограмовий барабан. У конструкції пральної машини передбачено колекторний двигун, але навіть він працює максимально тихо, показник шуму відповідає рівню 59 дБ.

Всупереч тому, що пральна машина Indesit належати до категорії бюджетних, вона оснащена технологією контролю дисбалансу та піноутворення. Вартість цієї моделі 300 Євро.

Beko WUE6511XWW

Beko WUE6511XWW

Чи варто говорити про те, що більшість пральних машин у квартирах встановлюються у ванній кімнаті. Це досить важливий нюанс, адже більшість ванних кімнат у багатоквартирних будинках не мають великої площі. Відповідно, господар повинен мізкувати, крутити мозком над тим де розмістити всі необхідні елементи, такі як душова кабіна або гідробокс, раковина, пральна машина, кошик для білизни та інше. У таких умовах коженвільний сантиметр стає дуже важливим.

Глибина корпусу пральної машини Beko WUE6511XWW становить лише 40 см, що дивно, адже всередині розміщений барабан з можливістю вмістити в нього 6 кілограмів білизни. До речі, про барабан. У його конструкції застосовується індивідуальна технологія AquaWave, суть якої полягає у забезпеченні можливості збільшити механічну дію на білизну під час прання без збільшення ризику пошкодити річ. Такий ефект дозволяє покращити якість прання порівняно з моделями пральних машин, обладнаних звичайним перфорованим барабаном.

Додаткові переваги моделі полягають в економічності споживання електроенергії клас А+++ та води – 40 літрів за цикл. Beko WUE6511XWW має широкий асортимент програм прання для різного типу тканини, температурного режиму та ступеня забруднення білизни.

Пральні машини Beko мають гарну репутацію, це надійні прилади, які мають фірмові технології та інновації. Отже, виробник готовий забезпечити виріб підвищеним терміном гарантії, що становить 3 роки. Модель Beko WUE6511XWW проходить складання та остаточний технічний контроль на європейському заводі в Румунії. Актуальна вартість пральної машини – 290 євро.

Gorenje WNPI 62 SB/UA

Технології та інновації, які ще зовсім нещодавно здавалися дуже дорогими і робили кінцевий цінник пральної машини вищим, сьогодні стають більш масовими та доступними. Так, однією з найпопулярніших і дійсно корисних є інверторна технологія. Асортимент пральних машин з інверторним двигуном з кожним роком стає все більшим, і вже зараз такі моделі доступні в бюджетній категорії, що доводить нам приклад машинки Gorenje WNPI 62 SB/UA.Gorenje WNPI 62 SB/UA

Інверторний двигун пральної машини Gorenje WNPI 62 SB/UA надає їй безліч переваг. Наприклад, дана модель має менший рівень вібрацій навіть при віджимі на високих оборотах, шуму виробляється менше. Також інверторний двигун не має графітових щіток у конструкції, які з часом необхідно змінювати, такий двигун більш довговічний і надійний, порівняно з колекторними аналогами. Додатково інверторна технологія двигуна пральної машинки забезпечує економію електроенергії, адже такий двигун є енергоефективним.

Додаткову стійкість пральної машини надає її корпус, глибина якого становить понад 46 см. В умовах обмеженого простору на невеликій площі ванної кімнати, це може виявитися недоліком, але якщо місця достатньо, то це незаперечний плюс, адже пральні машини з більшими габаритами стійкіші і менші. вібрують.

Пральна машина Gorenje WNPI 62 SB/UA ставитися до категорії бюджетних пральних машин, проте має високий клас віджиму В, тоді як більшість аналогів у даній ціновій категорії мають клас С. Вищий клас віджиму забезпечується можливістю встановити максимальний показник на позначку 1200 оборотів на хвилину.

Пральна машина Gorenje WNPI 62 SB/UA проходить збірку у Словенії, її актуальна вартість – 350 Євро.

Electrolux EW6S326SUI

Бюджетні пральні машини далеко не завжди мають базовий функціонал. У цьому ми вже встигли переконатись на прикладі попередніх моделей. Однак, якщо розглядати бюджетну пральну машину Electrolux EW6S326SUI, розуміємо, що недорогі моделі можуть додатково мати безліч фірмових технологій, які роблять пральну машину додатково ще й розумною».Electrolux EW6S326SUIРозумний пральну машину Electrolux EW6S326SUI можна назвати завдяки технології Fuzzy Logic, яка здатна контролювати роботу машинки та коригувати її протягом усього циклу прання. Так, коригування залежно від різних нюансів, може піддаватися температура нагрівання води, час прання, кількість полоскань, швидкість обертання барабана та інше.

На окрему згадку заслуговує технологія Eco Valve, яка є спеціальним клапаном на сливі. Завдяки такому клапану відпрацьована вода не змішується з чистою, порошок не осідає в зливній системі, використовується повністю, розчиняючись у воді.

Переваг в Electrolux EW6S326SUI безліч. Однак, зважаючи на сучасні реалії дефіциту ресурсів та їх дорожнечу, на окрему згадку заслуговує клас енергоефективності даної моделі – А+++ (-10%), що означає, вона ще економніший, ніж аналоги з класом А+++. Такою економічною пральну машину вдалося зробити завдяки сукупності різних технологій, серед яких вже згадана нами Fuzzy Logic та інверторний двигун. До речі, інвертор у конструкції цієї моделі забезпечує без шумнішої роботу агрегату.

Широкий набір програм для прання різного типу тканини доповнюється можливістю використання пари під час прання. Це надає масу переваг, адже пара добре знезаражує речі, створює антиалергенний ефект, речі стають м'якшими після прання, пара відмінно видаляє запахи, що навіть в'їлися.
Electrolux EW6S326SUI збирається на українському заводі в Івано-Франківську, актуальна вартість машинки – 420 Євро.

 

Якщо вам потрібна допомога в діагностиці або ремонту пральної машинки, звертайтесь до нашого сервісного центру. Фахівець виїде до вас та визначить тип проблеми, а також порекомендує оптимальний спосіб вирішення. Виїжджаємо по всіх районах міста Києва: Дарницький район‎, Деснянський район, Дніпровський район, Голосіївський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район.

Коментарі ()

    Отримати безкоштовну консультацію